«علی بلند» به «رئیس علی» تبدیل شد

خبرگزاری میزان- دو نفر در محل اسم‌شان علی بود. یکی که از بزرگترها و زحمت‌کش‌های مسجد بود، قد بلندی داشت. همین قد بلند او را به «علی بلند» معروف کرده بود. براتعلی این اسم را ورانداخت.

ماشال؛به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، پاسدار شهید «براتعلی داودی» در ۱۳۳۷ در مشهد مقدس در خانواده‌ای محروم متولد شد و در نهایت در ۲۸ فروردین ۱۳۶۲ در پیرانشهر بر اثر آسیب‌دیدگی شدید و قطع یک دست و دو پا به شهادت رسید. خبرگزاری میزان بُرش‌هایی از زندگی این قهرمان کشورمان را که در کتاب «ماشال» گردآوری شده است، منتشر می‌کند.

اسامی با ابهت

اسم برایش مهم بود. امکان نداشت متوجه شود که اسمی برای تمسخر هست و برخورد نکند. بعد از این برخورد، سعی می‌کرد اسمی بگذارد که ابهت و شخصیت برای طرف بیاورد.

آن قدر هم آن اسم را تکرار می کرد تا قبلی از یادها برود به همین نام بهتر شناخته شود. دو نفر در محل اسم‌شان علی بود. یکی که از بزرگترها و زحمت‌کش‌های مسجد بود، قد بلندی داشت. همین قد بلند او را به «علی بلند» معروف کرده بود. براتعلی این اسم را ورانداخت. به قدری که «رئیس علی» صدایش کرد. نام «رئیس علی» روی این شخص ماند. چون از محورهای مسجد بود.

براتعلی همین خلق و خود را برد جبهه. فرماندهان و مسئولان گروهان و گردان‌ها را با اسم‌های محترم و بزرگ صدا می کرد.
بقیه هم کم کم دنبالش راه می‌افتادند و این نام کاملا جا می‌افتاد.

انتهای پیام/

برچسب ها :

تبدیل

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.