به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، فراخوان شورش و آشوب مسلحانه، تهدید جانی و امنیت مردم، صدمه رساندن به اموال عمومی، تشویش اذهان، توهین به مقدسات، سیاه نمایی علیه کشور، همکاری همهجانبه با رسانههای برانداز در آنسوی مرزها، همراهی با جریان فتنه و ... اینها تنها بخشی از سرفصلهای اقدامات یک گروهک تبهکار طی ۱۲ سال اخیر است؛ گروهکی موسوم به «مجذوبان نور» که از دل فرقهای با عنوان دراویش گنابادی متولد شده و اقدامات آشوبطلبانه و مخربانه را سرلوحه فعالیتهای خود قرار داده است.
خبرگزاری میزان طی سلسله گزارشهایی، به بررسی زوایای اقدامات ضدمردمی و ضدملی عناصر گروهک «مجذوبان نور» پرداخته است.
طی پنج گزارش قبلی منتشره، نگاهی به نحوه شکلگیری گروهک مجذوبان از دل فرقه مدعی درویشگری داشتیم و به برخی از اقدامات ضدمردمی و ضدملی عناصر گروهک مجذوبان در سالهای دهه ۸۰ از جمله «واقعه کوار» اشاره کردیم. همچنین به تحریکات ضدمردمی و ضدملی سایت مروج خشونت این گروهک پرداختیم. علاوه بر آن، «تجمعات آشوبطلبانه دراویش با تحریک گروهک مجذوبان» و «تدارک مجذوبانیها برای اقدامات ضدایرانی در خارج از کشور» را مورد بررسی قرار دادیم. در ادمه به معرفی «حمیدرضا مرادی سروستانی» سرکرده اصلی گروهک مجذوبان پرداختیم.
بیشتر بخوانید:
نگاهی به سوابق ضد ملی و ضد مردمی عناصر دخیل در غائله گلستان هفتم/ مجذوبان؛ گروهکی که میخواست همتای داعش و منافقین باشد
غائله کوار؛ روزی که عناصر گروهک مجذوبان به سمت نمازگزاران تیراندازی کردند/ خانه تیمی گروهک در پاسداران تهران و دستور استمرار آشوب در کوار
سایت مروج خشونت؛ حلقه ارتباطی اشرار گروهک مجذوبان/ رپورتاژ آگهی برای یکی از سران فتنه
تجمعات آشوبطلبانه با تحریک گروهک مجذوبان/ تدارک ۴۵ اقدام ضدایرانی در خارج از کشور/ ارائه گزارش کذب به کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل
«حمیدرضا مرادی سروستانی» کیست؟/ سرکرده اصلی گروهک مجذوبان و از همپالگان تروریستهای دهه ۶۰
از همان سال ۱۳۸۴ که تحرکات فتنه جویانه و آشوب طلبانه عناصر مجذوبان نور آغاز شد، رصد اطلاعاتی در مورد آنها اعمال شد؛ رصدی که منجر به دستگیری ۸ تن از عناصر حلقه اصلی این گروهک در فواصل زمانی مختلف و محاکمه آنها شد. این متهمین در یک فرآیند قانونی به تاریخ ۲۳ اسفند ۹۱ محاکمه شدند و به سبب اعمال جنایتکارانه و اغتشاشگرایانه خود، محکوم به تحمل کیفر شدند.
در گزارش قبلی، به معرفی «حمیدرضا مرادی سروستانی» سرکرده اصلی گروهک مجذوبان و اقدامات مجرمانه متعدد وی، پرداختیم؛ در این گزارش به معرفی دو تن دیگر از عناصر گروهک مجذوبان که پس از اقدامات آشوبطلبانه ارتکابی در دهه ۸۰، در یک فرآیند قانونی به تاریخ ۲۳ اسفند ۹۱ محاکمه شدند، میپردازیم:
مصطفی دانشجو
مصطفی دانشجو، از دیگر عناصر افراطی گروهک مجذوبان نور است که در جریان محاکمه اسفند سال ۹۱ به سبب ارتکاب جرائم عمده، حکم محکومیت کیفری دریافت کرد.
وی از ابتدای سال ۸۷ به عضویت این گروهک فرقهگرا درآمد. البته آغاز همکاری وی با مجذوبانیها به اواخر سال ۸۴ مربوط میشود که وی وکالت عناصر آشوبگر مجذوبان را در جریان غائله قم برعهده گرفت.
این فرد که در سال ۱۳۸۴ پروانه وکالت گرفته بود به سبب تخلفات عمده با ابطال پروانه وکالتش مواجه شد؛ لذا بر حجم همکاری خود با مجذوبانیها در ارتکاب اعمال غیرقانونی و اغتشاشگرایانه افزود.
وی در تدوین متون بیانیهها و نامههای موهن و ساختارشکنانه گروهک مجذوبان و همچنین تهیه فراخوانهای تجمعات آشوب طلبانه این گروهک و راه اندازی کمپینهای دروغین جهت تحریک دراویش، دخیل بوده است.
عناوین اتهامی مصطفی دانشجو در محاکمه عناصر مجذوبانی مورخ ۲۳ اسفند ۱۳۹۱، به قرار زیر است:
عضویت در گروه غیر قانونی با هدف اقدام علیه امنیت کشور
فعالیت تبلیغی علیه منافع ملی به نفع دوّل خارجی
نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی
توهین به ارزشهای ملی.
فرشید یداللهی
فرشید یداللهی، از دیگر عناصر افراطی گروهک مجذوبان نور است که در جریان محاکمه اسفند سال ۹۱ به سبب ارتکاب جرائم عمده، حکم محکومیت کیفری دریافت کرد. این فرد که سابقا عضو کانون وکلای استان فارس بود در غائله سال ۸۴ مجذوبانیها درشهر قم حضور داشته و در آنجا دستگیر و به جزای نقدی محکوم میگردد.
نامبرده در اکثر غائلهها و اغتشاشات ایجاد شده توسط گروهک مجذوبان از جمله آشوب سال ۸۹ در «سروستان» که با تجمع مقابل فرمانداری این شهرستان و تخریب ساختمان فرمانداری و درگیری با نیروی انتظامی همراه بود، مشارکت فعال داشت و از عناصر میدانی این اغتشاش محسوب میشد. در غائله سال ۹۰ گروهک مجذوبان در منطقه «بیدخت» نیز، فرشید یداللهی، از عوامل تحریک و ترغیب عناصر مجذوبانی به ارتکاب اعمال مخربانه و تهدید آمیز بر علیه مردم بود.
فرشید یداللهی همچون حمید مرادی، از جمله حلقههای ارتباطی میان سایت مجذوبان نور با شبه رسانههای برانداز نظیر رادیو فردا، رادیو زمانه و صدای آمریکا بود. این فرد اخبار تحریف شده و کذبی را از وضعیت دراویش برای این شبه رسانههای معاند مخابره میکرد تا برای آنها خوراک خبری جهت فضاسازی علیه مردم و نظام درست کند.
فرشید یداللهی، از جمله عناصر اصلی مجذوبان در ترویج تفکر قانونستیزانه و وندالیستی در میان دراویش بود.
نامبرده از جمله عناصر مجذوبانی بود که برخی مقالات و مطالب حاوی محتوای ضددینی منتشره در سایت مجذوبان نور را تهیه میکرد. این فرد همچنین در مصاحبه با ماهنامهای با عنوان «خط صلح» عمق تفکر ضداسلامیاش را نمایان کرد و به دفاع و توجیه عملکرد و اقدام افراد مرتد پرداخت.
ارتباط با سرپل گروهک تروریستی منافقین و خط دهی به دراویش برای استفاده از پوشش درویشی به منظور اخذ پناهندگی، از دیگر اقدامات مجرمانه فرشید یداللهی بود که در جریان محاکمه وی در اسفند ۹۱ مورد رسیدگی قرار گرفت.
عناوین اتهامی مصطفی دانشجو در محاکمه عناصر مجذوبانی مورخ ۲۳ اسفند ۱۳۹۱، به قرار زیر است:
عضویت در گروه غیر قانونی با هدف اقدام علیه امنیت کشور؛ فعالیت تبلیغی علیه منافع ملی به نفع دوّل خارجی؛ نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی ، توهین به ارزشهای ملی.
ادامه دارد