وی ادامه داد: شاید یکی از مشکلاتی هم که ما داشتیم اینکه سازمان برنامه و بودجه باید همه این برنامهها را به این ترتیب تدوین کند و لازمه اش داشتن نگاه آمایشی است. اگر نگاه ما اینگونه نباشد بامشکل مواجه میشویم.
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی تاکید کرد: ما نمیتوانیم پیشرفت را خارج از الگوی «اسلامی - ایرانی پیشرفت» قرار دهیم. باید مبانی الگوی پیشرفتمان را خودمان طراحی کنیم تا مسائل استانی و مرزی و کلانشهرهایمان را برطرف کنیم.
وی تصریح کرد: باید هرکس در هر حوزهای طبق الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت برنامه ریزی کند.
سردار وحیدی بیان کرد: ما باید ببینیم مدل اقتصاد مقاومتی را کجا و چگونه باید پیاده کنیم و نگاه اسلامی میگوید که باید به حفظ و توسعه و ترویج فرهنگهای قومی مان بپردازیم.
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: نباید اقدامات تروریستی ۴ تا گروهک ضدانقلاب، مورد توجه قرار گیرد؛ آنها از آن جهت که در همراه کردن مردم ناتوان هستند، دست به اقدامات تروریستی میزنند؛ همین گروهک موسوم به حزب دموکرات کردستان در دوران اصطلاحا اوج قدرتشان، تنها توانستند جمعیتی کمتر از ۵ هزار نفر را با خود همراه کنند؛ البته بنا بر آمار ما در همان مقطع، نهایتا ۲۴۰۰ نفر را به سوی خود جلب کردند.
وحیدی بااشاره به اینکه شاخصههای امنیت ما قابل مقایسه با پیش از انقلاب نیست، اظهارکرد: حتی در برخی موارد جادههایی که ما در کشور تاسیس کرده ایم قابل مقایسه با نمونههای اروپایی است.
به گفته وی، شما اگر تا اقصی نقاط کشور هم بروید میبینید که جادهها کشیده شده اند.
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی تاکید کرد: ظرفیتهای فراوانی درکشور داریم. وقتی استانهای ما باهم از لحاظ اقتصادی پیوند بخورند و اینگونه نباشد که برخی استانها قطب باشند و سایرین در حاشیه و نیز تمرکززدایی انجام شود آن وقت اصلا تحریمها اثری نخواهند داشت، البته الان هم اثری ندارد، اما باید بجنبیم.
سردار وحیدی افزود: اتصال راه آهن به کشور عراق و سوریه میتواند ما را به دریایی مدیترانه متصل کند و موجب شود چین هم برای فروش کالا و تجارت به سمت ایران بیاید. مجموع این اقدامات موجب میشود که تحریمها دیگر هیچ معنایی نداشت باشد.
وی درپایان تاکید کرد: پایداری ملی و افزایش آستانه صبر مردم از اصول اصلی پدافند غیر عامل است و زمانی که میان واقعیات و توقعات متفاوت باشد موج نارضایتی مردم شکل میگیرد و ناامنی در بر دارد.
انتهای پیام/