برخورداری ۱۳۰ هزار دانش آموز و ۴۰ هزار دانشجوی افغانستانی از امکانات آموزشی ایران

دیدار سفیر انگلیس در تهران با رئیس مرکز اطلاع رسانی و امور بین الملل و مدیر کل دفتر اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشوربه گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، احمد محمدی فر در دیدار با سفیر انگلیس در تهران با اشاره به حضور ۳ تا ۵ میلیون مهاجر خارجی در کشورمان در چهل سال گذشته گفت: مهاجرت یک موضوع مشترک جهانی بویژه برای کشور‌های اروپایی است، زیرا درمعرض این مهاجرت و مشکلات ناشی از آن هستند.


مدیر کل اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور با اشاره به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره برخورداری فرزندان همه اتباع خارجی از جمله اتباع غیر مجاز از امکانات تحصیلی در مدارس کشور گفت: در سه سال اخیر ۱۳۰ هزار دانش آموز و ۴۰ هزار دانشجو از فرزندان اتباع افغانستان از امکانات آموزشی در مدارس و دانشگاه‌های ایران برخوردار شده‌اند.

وی اضافه کرد: مهاجرین آسیب پذیر در شهرک‌های اقامتی با امکانات مورد نیاز اسکان یافته‌اند و این افراد همچون اتباع ایرانی از خدمات بهداشتی و درمانی برخوردارند و این در حالیست که کمک‌های دریافتی از جامعه بین المللی رقم ناچیزی است.

محمدی فر همچنین آمادگی لازم این دفتر برای بازدید هیات‌های خارجی از امکانات زندگی مهاجران در اقامت گاه‌ها و مراکز آموزشی و بهداشتی ایران اعلام کرد.

در این دیدار همچنین، رمضان شجاعی کیاسری  افزود: گسترش وظایف وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف از یک سوی نشانگر اهمیت و جایگاه خاص وزارت کشور در نظام جمهوری اسلامی ایران و از سوی دیگر نمایانگر ظرفیت‌های وسیع این وزارتخانه برای همکاری با انگلیس است.

وی با اشاره به این موضوع که ظرفیت‌های مناسب در زمینه‌های مختلف اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و گردشگری، فرصت‌های شایسته‌ای را برای همکاری میان دو کشور در زمینه‌های مختلف فراهم می‌سازد، بر ضرورت توجه ویژه و نگرش جامع و کامل مقامات دو کشور به زمینه‌ها و ظرفیت‌های همکاری در حوزه موضوعات امنیتی، اجتماعی، خدمات شهری و مدیریت بحران به همراه تقویت همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف جهت پیشبرد اهداف عالی دو کشور تاکید کرد.

رئیس مرکز اطلاع رسانی و امور بین الملل وزارت کشور با اعلام آمادگی جهت گسترش همکار دو جانبه و استانی در چارچوب وظایف و ساختار وزارت متبوع، لزوم شناسایی پتانسیل‌های بالقوه و امکانات دو کشور جهت عملیاتی کردن ظرفیت‌های موجود در بخش‌های مورد علاقه به عنوان مکمل یکدیگر را یادآور شد و افزود: تبادل اطلاعات و تجربیات در ابعاد مختلف مبارزه با مواد مخدر، آمادگی برای برگزاری دوره‌های آموزشی و سمینار‌های تخصصی در زمینه‌های مختلف و آموزش و انتقال تجارب در زمینه مقابله و مبارزه با جرایم سازمان یافته، قاچاق مواد مخدر، تروریسم و قاچاق انسان می‌تواند زمینه‌های این همکاری باشد.

وی با محکومیت تحریم‌های ضدانسانی آمریکا علیه کشورمان گفت: انتظار مردم از اتحادیه اروپا برای تسریع در تعاملات بیشتر تجاری و بانکی و نقشی که بریتانیا می‌تواند در این زمینه داشته باشد مورد تقاضای ماست و با توجه به اهمیت سفارتخانه‌های دو کشور، سفیر جمهوری اسلامی ایران در لندن به عنوان کانال ارتباطی جهت پیگیری مراودات و همکاری‌های دو طرف در راستای تسهیل و تسریع امور و روند مناسبات می‌تواند نقش بسزایی در همکاری‌های دو کشور داشته باشد.

در این جلسه راب مکر سفیر کشور انگلیس در تهران با قدردانی از کمک‌های بی دریغ جمهوری اسلامی ایران به مهاجرین خارجی افزود: دیدگاه و روش شما در مواجهه با پناهندگان خارجی مطلوب و منصفانه است، ضمن اینکه معتقدیم موضوع مهاجرت‌های خارجی مربوط به یک کشور خارجی نیست و موضوعی جهانی است.

وی با اعلام اینکه انگلیس یکی از حامیان بزرگ سازمان ملل در زمینه مهاجرت است، افزود: ما به این نتیجه رسیده ایم که باید کمک‌های بیشتری در اختیار ایران برای ساماندهی مهاجرین خارجی قرار گیرد.

سفیر انگلیس در تهران بر حمایت کشورش از توافق برجام تاکید کرد و گفت: فشار‌های اقتصادی تحمیل شده بر ایران می‌طلبد میزان کمک‌های خارجی افزایش یابد.

سفیر انگلیس در تهران همچنین آمادگی کشورش را برای همکاری با ایران در زمینه‌های مختلف یادآور شد و افزود: مبارزه به جرایم سازمان یافته، تروریسم، قاچاق مواد مخدر و همچنین مدیریت بحران از جمله موضوعات مهم زمینه ساز این همکاری است.

وی در پایان پیشنهاد کرد، هیاتی از سوی وزارت توسعه بین المللی کشور انگلیس با سفر به ایران و بازدید از مراکز اقامتی مهاجرین خارجی، زمینه افزایش حمایت‌های مالی از اتباع خارجی پناهنده در ایران فراهم شود.

انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.