وی با اشاره به دلایل چرایی معافیت ۸ کشور جهت خرید نفت از ایران تاکید کرد: این موضوع دو دلیل مهم دارد؛ یکی از دلایل این است که اروپاییها نمیخواستند تا قیمت نفت گران شود و طبیعتا در این راستا هم آمریکا نمیخواهد تا اروپا را از دست بدهد بنابراین آمریکا برای جلوگیری از افزایش قیمت نفت اجازه داد تا به صورت محدود برخی از کشورها نفت ایران را خریداری کنند.
این نماینده مجلس با اشاره به دومین دلایل در این زمینه تصریح کرد: دومین دلیلی که آمریکا را مجاب کرد تا دست به این اقدام بزند این بود که قصد داشت مدیریت نفت ایران را در دست خود بگیرد، که این دلیل از دلیل اول مهمتر است؛ یعنی دقیقا بداند ایران چه مقدار نفت میفروشد.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: اتفاقا آمریکا به کشورهایی مجوز خرید نفت از ایران داده است که اکثریت این کشورها توسط آمریکا قابل کنترل هستند مثل برخی از کشورهای اروپایی، هند، کره جنوبی، ژاپن و ... بنابر این اهداف آمریکا حول همین دو موضوع است.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما نباید به این مسائل دل ببندیم و البته باید از هر فرصتی استفاده کنیم، گفت: اینکه آمریکا نتوانست خواسته خود را مبنی بر به صفر رساندن خرید نفت ایران را عملی کند این خودش یک پیروزی برای ماست، ولی نباید به این مسئله دلخوش بود.
عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در «ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز» با بیان اینکه ما باید تحریمهای آمریکا علیه کشورمان را دور بزنیم، تصریح کرد: به صراحت میگویم که ما باید نفت را به صورت غیر رسمی به فروش برسانیم. ما باید در بورس انرژی فعال شویم و نفت را به مردم بفروشیم و مردم هم به هر نحوی که دلشان میخواهد نفت را بفروشند.
این نماینده مجلس بیان داشت: همچنین ما باید دلارهای نفتمان را به صورت غیررسمی از خارج وارد کشور کنیم و نباید منتظر سوئیفت بمانیم البته اگر سوئیفت عملیاتی شد که بهتر است، ولی اگر سوئیفت نبود باید دلارهای خودمان را وارد کنیم کما اینکه درسالهای ۹۰ الی ۹۱، ۱۷۰ میلیارد دلار، از دلارهای نفتی مان را وارد کشور کردیم. بنابر این باید از هر زمینه استفاده کنیم و راهبرد ما باید دور زدن تحریم و مقابله با تحریمهای آمریکا و استفاده از ظرفیت داخلی و منطقی برای حل مشکلات اقتصادی کشور باشد. باید در زمین و هوا تحریمها را دور بزنیم.
انتهای پیام/