تبدیل «جبهه مقاومت» به «محور مقاومت» یکی از دستاورد‌های سیاست خارجی ایران است

ابوالفتح ظهره وندبه گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، ابوالفضل ظهره‌وند در نشست «شنبه‌های انقلاب» با موضوع استکبار ستیزی که صبح امروز در محل لانه سابق جاسوسی آمریکا برگزار شد، گفت: بعد از انقلاب شاهدیم اتحادیه اروپا و سایر کشور‌ها، گفتمان بر پایه حاکمیت دینی را به عنوان تهدید برای خود درنظر گرفته است.


ظهره‌وند ادامه داد: در ۴۰ سال اخیر دستاورد‌های بزرگی در حوزه سیاست خارجی داشته‌ایم که یکی از این دستاورد‌ها تبدیل جبهه مقاومت به محور مقاومت است لذا هم اکنون بسیاری از کشور‌ها از آن دفاع می‌کنند چنانچه اخیراً روسیه با تمسک به این گفتمان به حمایت از سوریه آمده است.


وی یادآور شد: در محور مقاومت کشور‌ها به اصل حاکمیت ملی احترام می‌گذارند، اما در معادله قدرتی که آمریکایی‌ها آن را می‌چینند می‌بینیم که آن‌ها فقط خود را در نظر می‌گیرند و بقیه کشور‌ها را حساب نمی‌کنند. ایران اسلامی این پرچم مقاومت و استکبارستیزی را ۴۰ سال است که بلند کرده و موفق هم بوده است.


سفیر پیشین ایران در ایتالیا بیان کرد: در سیاست خارجی کارایران به جایی رسیده است که بعد از جنگ ۸ ساله با عراق هم اکنون شاهد در هم تنیدگی هویتی دو ملت ایران و عراق هستیم و قطعا با این وجود شاهد در هم تنیدگی اقتصادی دو کشور نیز خواهیم بود.


ظهره وند با بیان اینکه آمریکایی‌ها اساسا منافعشان را بر پایه ایجاد بحران در دیگر کشور‌های دنیا دنبال می‌کنند، افزود: آمریکایی‌ها در حال حاضر ۱۵۰ پایگاه نظامی در جهان دارند.


وی یادآور شد: با رشد تفکر انقلاب در جهان که بر پایه عدالت خواهی، استقلال طلبی ونفی سلطه قدرت‌های شرقی و غربی است، سایر قدرت‌های استکباری در مواجه با ایران دچار استیصال شده‌اند؛ لذا در چنین موقعیتی است که شاهدیم معادله قدرت به نفع جهان و علیه آمریکا در حال رقم خوردن استک.


سفیر پیشین ایران در ایتالیا عنوان کرد: آمریکایی‌ها می‌گویند در خلال دو دهه اخیر و پس از نبرد‌هایی که در افغانستان و عراق داشته‌اند متحمل حدود ۷ تریلیون دلار هزینه شده اند لذا وضع اقتصادی مناسبی ندارند و بعد از به کارگیری شیوه‌های مختلف علیه ایران امروزه از اهرم تحریم علیه ایران استفاده می‌کنند.


ظهره وند با بیان اینکه تحریم‌های آمریکا برای ما نوعی فرصت است، اظهارکرد: تحریم‌های اقتصادی آمریکا برای ما فرصتی است که هزینه آن را آمریکایی‌ها می‌پردازند. در این راستا باید از منابع داخلی و سایر توانایی‌هایمان برای غلبه به دشمنان استفاده کنیم.


وی افزود: آمریکایی‌ها می‌خواهند با تحریم ذخایر ارزی ما را از بین ببرند و با جنگ روانی القا کنند که مشکلات اقتصادی به وجود آمده هزینه‌ای است که ما برای مقاومت می‌دهیم.


سفیر پیشین ایران در ایتالیا تاکید کرد: غربی‌ها نیزهم اکنون در جایگاه اقتصادی بدی قرار دارند رشد اقتصادی اروپا ۴ درصد است و نرخ جمعیت آن‌ها در اکثر موارد یا منفی و یا صفر است و رشد جریانات پوپولیستی در اروپا نشان داده آن‌ها با منطقه گرایی هم نتوانستند یک شرایط متعادلی را رقم بزنند.


ظهره وند با بیان اینکه غربی‌ها در چند دهه قبل اصرار داشتند نباید از نفت به عنوان یک اهرم سیاسی استفاده کرد، عنوان کرد: متاسفانه ما آنچنان دچار وادادگی شده ایم که آن‌ها هم اکنون از نفت به عنوان تهدید و اهرم فشاری بر علیه ما بهره می‌جویند؛ لذا در ۴۰ سالگی انقلاب باید با فعالیت بیشتر روی مدل‌های جایگزین که مدعی آن هستیم سعی کنیم از این عرصه به موفقیت عبور کنیم.


وی خاطر نشان کرد: موفقیت در علم نانو، ظرفیت هسته‌ای و توانایی موشکی مربوط به تفکر انقلابی ما است لذا باید در امور بانکی و سایر موارد هم با تفکر انقلابی عمل کنیم تا به موفقیت برسیم.


سفیر پیشین ایران در ایتالیا افزود: روز تسخیر لانه جاسوسی یوم الله بود و انقلاب اسلامی در ۱۳ آبان رویکرد و حرکت خود مبنی بر استکبار ستیزی درعرصه سیاسی و بین الملل را کلید زد انقلاب یک پارادایم جدید بود که در آن پذیرای ولایت فقیه شدیم.


انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.