راهپیمایی اربعین نماد یک حرکت جهانی علیه ظلم، بی عدالتی و فساد است

منصوری در گفتگو با میزان:جواد منصوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به مراسم پیاده‌روی اربعین بیان داشت: راهپیمایی اربعین نماد یک حرکت جهانی علیه ظلم، بی عدالتی و فساد است.


وی ادامه داد: مردم در راهپیمایی اربعین به‌صورت نانوشته‌ای در مقابل نظام فکری، فلسفی و سیاسی دنیا حرکت می‌کنند. هیچ یک از مکاتب و فلسفه‌های موجود قادر به توصیف اربعین نیستند، زیرا تمامی آنها بر بنیاد مادی و تک‌بعدی بودن انسان استوار هستند. این مکاتب عملا به بن بست رسیده‌اند به گونه‌ای که برای صلح، توسعه و آزادی در دنیا نتوانسته اند تاثیر گذار باشند.


کارشناس مسائل سیاسی گفت: مردم نارضایتی خود نسبت به این نظام‌های ماتریالیستی و مبتنی بر قدرت و ثروت را به این شکل نشان می‌دهند و امام حسین(ع) را به‌عنوان یک مظهر و الگو در برابر ظلم، بی عدالتی انتخاب کرده‌اند. اربعین حسینی به عنوان نمادی برای دفاع از آزادی بسیار مورد توجه است.


منصوری گفت: اربعین به تدریج ذهنیت‌های جدیدی را در سطح جهان به خود جذب می‌کند که این ذهنیت‌ها قطعا فلسفه‌ها و مکاتب‌های کنونی را تضعیف می‌کند. دولت‌ها هم مجبور هستند به این مسئله بپردازند و ماهیت این جریان را درک کنند.

وی یادآور شد: اگر شرایط به گونه‌ای بود که مردم دیگر نقاط دنیا هم می‌توانستند در اربعین حضور یابند، صد‌ها میلیون انسان در این مراسم شرکت می‌کردند، برای اینکه بگویند تنها امید ادامه جامعه انسانی را آزادی، عدالت، توحید و انسانیتی که امام حسین(ع) پرچمدارش بود، می‌دانند.


سفیر پیشین ایران در چین تصریح کرد: جمعیتی که هرسال در پیاده روی اربعین شرکت می‌کند، نماینده آن صد‌ها میلیون نفری است که اینگونه فکر می‌کنند؛ برای همین است که سال به سال علیرغم مشکلات، جمعیت زوار اربعین بیشتر می‌شود. به‌عبارت دیگر زوار می‌آیند تا در این اعلام موضع مردم دنیا نسبت به شرایط کنونی جهان اعلام نظر کنند.


انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.