اجرای ۱۳۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در روستا‌های کشور

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، «فرشاد عالی» در نشست شنبه‌های انقلاب که صبح امروز (شنبه ۵ آبان) در امامزاده علی‌اکبر چیذر برگزار شد گفت: بعد از انقلاب اسلامی با ذکاوت امام راحل و به منظور خدمات رسانی به کل کشور و نیز با توجه به ویرانه‌های عظیمی که رژیم پهلوی در کشور به جا گذاشته بود، جهاد سازندگی تاسیس شد.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در سال ۷۹، دستور ساخت بسیج سازندگی را صادر کردند که در این سال‌ها شاهد فعالیت میلیونی جوانان در این مجموعه هستیم. سالانه یک میلیون نفر _. روز، از طریق گروه‌های خدمات‌رسانی در نقاط محروم فعالیت می‌کنند.

عالی با بیان اینکه گروه‌های بسیج سازندگی خودجوش و مردمی هستند، یادآور شد: در انتهای رزمایشی که اخیرا برگزار کردیم، هشت هزار و ۹۰۰ گروه جهادی در آن حاضر شدند و به خدمات‌رسانی پرداختند. این گروه‌های خودجوش می‌توانند الگوی مناسبی برای سایر کشور‌های اسلامی باشند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج سازندگی تاکید کرد: حضور بسیجی‌ها در مرتفع نمودن آسیب‌های اجتماعی نیز بسیار مفید بوده است. در گروه‌های جهادی همه اقشار شامل دانشجویان، اساتید، کارمندان، پزشکان، پرستاران، بازاریان، تجار و ... حضور دارند که خدمات خود را به مناطق محروم ارائه می‌کنند.

وی تصریح کرد: در رزمایش اخیری که برگزار کردیم یک هزار و ۹۰۰ پروژه و طرح عمرانی انجام شد که از این سی میلیارد تومان اعتباری که برای آن در نظر گرفته شده بود، سی درصد منابع آن را دولت، سی درصد را هم خیرین پرداخت کردند که این موضوع نقش مردم از طریق گروه‌های جهادی برای خدمات‌رسانی به مردم را نشان می‌دهد.

عالی تاکید کرد: در گروه‌های جهادی شاهد حضور خانواده‌ها و نیز زوج‌های جهادی بسیاری هستیم. اردو‌های جهادی از بهترین بستر‌ها برای عمق بخشی به داشته‌های معنوی، فرهنگی و علمی جوانان نیز هستند. یکی از نکات مهم در بسیج جهادی همکاری با همه دولت‌هاست.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج سازندگی بیان کرد: ما شاهد ریشه‌کنی فلج اطفال توسط بسیج در اوایل انقلاب بودیم همچنین واکسیناسیون دام و طیور در سال‌های اخیر از طریق بسیج سازندگی صورت گرفت.

وی یادآور شد: حدود ۱۳۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی در همین چندسال اخیر توسط بسیج سازندگی و با حضور جوانان در روستا‌های کشور صورت گرفته است همچنین تشکیل ۴۳۰ قطب صنایع تبدیلی و توانمندسازی فعالیت‌ها توسط گروه‌های جهادی صورت گرفته است.

عالی عنوان کرد: گروه‌های جهادی از سه تا پنج سال در یک منطقه محروم می‌مانند و با استفاده از ظرفیت خیرین و نیرو‌های اجرایی به مردم این مناطق خدمت می‌کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج سازندگی افزود: یکی از مشکلات اساسی در حوزه اقتصادی، بیکاری است. حدود ۱۲ هزار شغل در جهان وجود دارد که این رقم در ایران تنها به چند عنوان شغلی می‌رسد؛ لذا نقدینگی مشکل اصلی کشور نیست و می‌توان با آشنایی مردم با مشاغل جدید موجود در دنیا این مشکل اقتصادی کشور را حل کرد.

وی خاطرنشان کرد: بسیج سازندگی، نهاد ارزشمندی است که انقلاب اسلامی باعث شکل‌گیری آن شده است و ما خود را مدیون رهبر معظم انقلاب می‌دانیم که آن را به وجود آورده است.

انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.