معاون هماهنگکننده نیروی دریایی ارتش افزود: نیروی دریایی آنچه در توان دارد را در مرز شلمچه پای کار آورده و مصمم است که به بهترین وجه در کنار سایر رزمندگان و خادمین به زائرین خدماترسانی کند.
وی با اشاره به برپایی بیمارستانهای صحرایی توسط نیروی دریایی ارتش در مرز شلمچه عنوان کرد: بخشی از مسئولیت بهداشتی و درمانی در این منطقه بر عهده نیروی دریایی است و خدمات بیمارستانی در این بیمارستان صحرایی به زائرین ارائه میشود.
دریادار کاویانی با بیان اینکه ارتش تمامی امکانات و ظرفیتها را در مرزهای سهگانه کشور فراهم کرده است، عنوان کرد: کلیه نیروها ازجمله نیروی دریایی، زمینی، قرارگاه پدافند هوایی و دیگر نیروهای ارتش با تدبیر فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی همه امکانات و ظرفیتهای موجود برای خدماترسانی به زائرین اربعین را پای کار آوردهاند.
معاون هماهنگکننده نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: در مرزهای مهران و چذابه نیز همانند مرز شلمچه بیمارستان صحرایی بزرگی توسط نیروی زمینی ارتش دایر شده و متخصصین از اداره بهداشت و درمان فرماندهی کل ارتش جمهوری اسلامی ایران به این سه مرز اعزام شدهاند و آماده خدماترسانی به زوار هستند.
وی افزود: آنچه برای حضور زائران در سه مرز نیاز بوده را پای کار آوردهایم تا به آنان خدماترسانی کنند. از جمله اینکه خودروهای واکنش سریع برای استفاده در حوادث غیرمترقبه با کلیه امکانات در بحث بهداشت و درمان آماده و در سه مرز مستقرشدهاند.
کاویانی با بیان این که تیمهای چک و خنثیسازی ما نیز به صورت ۲۴ ساعته در مرز شلمچه مستقر هستند افزود: بیمارستان نیروی دریایی بهصورت دو شیف و ۲۴ ساعته همراه با پزشک متخصص و داروخانه آماده ارائه خدمات به زائران است و پس از اربعین نیز برای خدماترسانی به زائرانی که در برگشت هستند، در مرزها مستقر خواهند بود. یک پارکینگ رایگان نیز در خرمشهر برای زائران در نظر گرفتهایم.
انتهای پیام/