دولت برای کاهش ارزش پول ملی فکری بکند

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله العظمی مکارم شیرازی،آیت الله مکارم شیرازی در دیدار رییس کل بانک مرکزی، وظیفه اصلی دولت را حفظ و تقویت ارزش پولی دانسته وگفت: متاسفانه در سال‌های اخیر ارزش پول ملی ما بسیار تنزل پیدا کرده؛ این خسارت عظیمی است که به همه مردم وارد آمده است.

وی گفت: ان شاءالله دولت همت خواهد کرد که این ارزش تدریجا به حالت اول بازگردد.

آیت الله مکارم شیرازی یکی از دیگر مشکلات موجود در گذشته را اختصاص بی حساب و کتاب ارز از سوی دولت دانسته و خواستار تجدید نظر دولت در این روش شد.

وی همچنین با اشاره به مشکلات شدید اقتصادی و مسائل مربوط به بازار ارز و سکه که فشار زیادی را به مردم بویژه اقشار کم درآمد وارد کرده است، بر لزوم اتخاذ تدابیر دقیق و عبرت گرفتن از تجربه‌ها و روش‌های ناموفق تاکید کرد.

آیت الله مکارم شیرازی با تاکید بر این که دولت باید صادقانه مشکلات و مسائل را با مردم در میان بگذارد، ابراز داشت: این امر سبب می‌شود مردم ضمن اعتماد به دولت و مسؤولان، به جوسازی‌های دشمنان اعتنایی نکنند.

آیت الله مکارم شیرازی مساله خلق پول را از مشکلات اساسی کشور دانسته و گفت: بانک‌ها تمام سرمایه‌های مردمی را در اختیار دارند، آن‌ها از این موقعیت استفاده می‌کنند و تسهیلات با سود بالا به مشتریان خود عرضه می‌کنند.

وی بیان کرد: چرا باید بانک‌ها تمام اموال مردم را در اختیار داشته باشند و تمام سودش را یکجا ببرند؟ چرا دولت اجازه می‌دهد بانک‌ها به این شکل از سرمایه‌های مردمی سوء استفاده کنند؟

آیت الله مکارم شیرازی در ادامه خواستار برخورد با مؤسسات و بانک‌های غیر مجاز شد و از این که این قبیل مؤسسات و بانک‌ها بدون در نظر گرفتن صلاحیت‌های لازم مجوز دریافت کرده اند و اکنون بخش قابل توجهی از مردم را گرفتار و سرگردان کرده اند، انتقاد کرد.

وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به جنگ روانی همه جانبه دشمنان علیه نظام اسلامی، گفت: مسؤولان و دولتمردان باید ضمن اتخاذ تدابیر مناسب برای حل مشکلات مردم و نیز با اطلاع رسانی فعالیت‌ها و اقدامات درست این جنگ روانی را خنثی کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها :

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.