وی افزود: اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش، پزشکان متخصص خود را به منطقه اعزام کرده و این عزیزان در بیمارستانهای صحرایی تعبیه شده، آماده خدمتدهی به زوار حضرت اباعبدالله الحسین (ع) هستند.
جانشین فرمانده قرارگاه غرب ارتش با بیان اینکه علاوه بر برپایی بیمارستان صحرایی، دو موکب نیز توسط ارتش در منطقه مرزی مهران برپا شده است، عنوان کرد: یکی از این موکبها در میدان اربعین (چسبیده به پایانه مرزی) و دیگری بعد از دژبانی بهرامآباد (در فاصله ۳ کیلومتری تا مرز) برپا شدهاند.
امیر مولایی با اشاره به فعالیت دو آشپزخانه در مرز مهران برای تهیه غذای زوار موکبهای ارتش، گفت: ما امسال آمادگی پذیرایی از بیش از ۱۰۰ هزار نفر را در موکبهای ارتش داریم؛ ضمن آنکه پذیرایی از زوار اربعین حسینی در این موکبها به صورت ۲۴ ساعته انجام میشود.
جانشین فرمانده قرارگاه غرب ارتش ادامه داد: در موکبهای ارتش، علاوه بر تعمیرات کیف و کفش، غرفههای آرایشگاه و خیاطی و امور فرهنگی نیز پیشبینی شده است.
امیر مولایی یادآور شد: علاوه بر این دو موکب، هر کدام از یگانهای نظامی قرارگاه غرب ارتش، خودشان در مسیری که هستند برای برپایی موکب اقدام کردهاند.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: در حال حاضر یگان واکنش سریع و همچنین یگان جنگ نوین قرارگاه غرب ارتش نیز برای جلوگیری از بروز خطرات احتمالی در مناطقی مشخص از مرزهای غربی کشور مستقر هستند.
جانشین فرمانده قرارگاه غرب ارتش در پایان گفت: در حال حاضر تردد زوار از پایانه مرزی مهران به سمت کربلا روان است، اما ارتش همچون سال گذشته برای روزهای پایانی مانده به اربعین که تردد بسیار پرحجم است، ۴۰ دستگاه اتوبوس را برای انتقال و جابجایی زوار حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در فاصله ۷ تا ۸ کیلومتری مرز مهران پیشبینی کرده است.
انتهای پیام/