به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، بامداد روز سهشنبه (۲۴ مهر) اعضای گروهک تروریستی جیش الظلم، اقدام به ربایش ۱۲ نفر از نیروهای بسیجی بومی و برخی مرزبانان هنگ مرزی میرجاوه کردند.
به فاصله تنها چند ساعت از این اتفاق، قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه از ردپای عوامل نفوذی در ربوده شدن مرزبانان میرجاوه خبر داد و اعلام کرد که «عوامل گروهکهای تروریستی که از سوی سرویسهای بیگانه هدایت و پشتیبانی میشوند، با فریب و تطمیع عوامل نفوذی، این حادثه را در نقطه صفر مرزی و روبه روی یکی از پاسگاههای مرزی کشور پاکستان صورت دادهاند».
یک روز بعد (۲۵ مهر) نیز سرلشکر «محمدعلی جعفری» فرمانده کل سپاه در حاشیه سفر به سمنان اظهار کرد: دشمنان هربار تلاش میکردند با درگیری یکی از برجکها و یا پاسگاههای مرزی ما را اشغال کنند، ولی با توجه به ناکامی در این زمینه، این بار با وارد کردن یک نیروی نفوذی توانستند عمل خود را انجام دهند. آنها که مطمئن بودند که تا زمانی که رزمنده و مدافع هوشیار باشند، نخواهند توانست به هدف خود برسند، با بیهوش کردن این افراد توانستند آنها را بربایند. این عمل، هنری نیست و انشاءالله با پاسخ سخت و دندانشکن ما روبهرو خواهند شد.
نگاهی به پیشینه وعدههای صادق فرماندهان سپاه در مقاطع مختلف دو سال گذشته درخصوص انتقام از دشمنان و تروریستها و ضدانقلاب، نشان میدهد که این وعدهها حداکثر ظرف ۱۰۳ و حداقل ظرف ۹ روز محقق شدند. یعنی میانگین ۵۶ روز.
انتقام ۵۴ روزه
۶ اردیبهشت سال ۹۶ در نقطه صفر مرزی ایران و پاکستان در منطقه میرجاوه، عدهای تروریست اقدام به شهادت رساندن ۱۰ مرزبان عزیز و غیور ایرانی کردند. این تروریستها که تعداد آنها بین ۱۰ الی ۱۵ نفر تخمین زده میشد پس از انجام عملیات تروریستی خود به محل اختفایشان در خاک پاکستان گریختند. ۵۴ روز بعد در تاریخ ۲۹ خرداد، قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد: در عملیات نیروی زمینی سپاه پاسداران و قرارگاه قدس در ارتفاعات قصرقند، «جلیل قنبرزهی» سرکرده گروهک انصار الفرقان به هلاکت رسید. دو ماه بعد سردار «محمد پاکپور» فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: «چند وقت قبل «جلیل قنبرزهی» (سرکرده گروهک تروریستی انصار الفرقان) را شوراندند که به داخل خاک ایران بیاید و عملیات تروریستی انجام دهد. او هم به ارتفاعات قصرقند آمد و توسط نیروهای روزهدار ما در تاریخ ۲۹ خرداد به هلاکت رسید؛ هنوز که هنوز است سرویس جاسوسی عربستان نتوانسته برای جایگزینی جلیل قنبرزهی به نتیجه برسد؛ وقتی برادران ما را در میرجاوه شهید کردند گفتیم انتقام میگیریم، انتقام بالاتر از انهدام گروه قنبرزهی؟»
انتقام ۱۱ روزه
۱۷ خرداد سال ۹۶، چند نفر از تروریستهای گروهک تکفیری داعش، در اقدامی بزدلانه و ناجوانمردانه، با حمله به ساختمان مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام خمینی (ره)، ۱۸ نفر از مردان و زنان بیگناه کشورمان را به شهادت رساندند. ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ و تنها ۱۱ روز پس از این حمله تروریستی، نیروی هوافضای سپاه در قالب عملیات «لیله القدر» با شلیک موفقیت آمیز ۶ موشک «ذوالفقار» و «قیام» از استانهای کرمانشاه و کردستان به مقر فرماندهی تروریستهای داعش در دیرالزور، خسارات و تلفات گستردهای را به این گروهک وارد کرد. موشکهایی که از فراز آسمان عراق عبور کردند. به نقل از روابط عمومی سپاه، در جریان این عملیات موفق، بیش از ۱۷۰ تروریست تکفیری از جمله چند تن از فرماندهان و عناصر موثر آنان به هلاکت رسیده و علاوه بر مجروحیت تعدادی دیگر از تروریستها، تلفات سنگینی بر ادوات، تجهیزات و سامانههای آنان وارد شد.
انتقام ویرانگر ۱۰۳ روزه
روز ۱۸ مرداد سال ۹۶ خبر شهادت شهید «محسن حججی» و تعدادی از مدافعان حرم در سوریه، به شدت فضای جامعه را متاثر و اندوهگین کرد. ۴۱ روز بعد (۳۰ شهریور) سرلشکر حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه در مراسم اربعین شهادت مدافع حرم شهید مرتضی حسین پور، اظهار کرد: «من در پیامی که برای شهادت شهید حججی دادم، گفتم ما انتقام خواهیم گرفت؛ ما باید به وعده خودمان صادق باشیم؛ انتقام ما این است که کمتر از ۳ ماه دیگر، اعلام پایان حکومت داعش در این کره خاکی خواهد بود. سعی میکنیم این ۳ ماه را به ۲ ماه تبدیل کنیم و عمر این شجره خبیثه و این غده سرطانی خطرناک ساخته شده به دست آمریکا و اسرائیل را به پایان برسانیم و جشن آن را در ایران و در بین همه منطقه اعلام کنیم». ۲۹ آبان و یک روز قبل از سررسید وعده سردار سلیمانی، درباره نابودی شجره خبیثه داعش، این گروهک تروریستی تکفیری پس از شکستی که از جبهه مقاومت در نبرد البوکمال خوردند، به صورت رسمی همه مراکز و پایگاههای خود را در خاک سوریه و عراق از دست دادند. فرماندهی میدانی نبرد البوکمال با سردار سلیمانی بود. بدین ترتیب همه مراکز و پایگاههای داعش در سوریه به فاصله ۱۰۳ روز بعد از شهادت شهید حججی و یارانش در سوریه، از بین رفت.
انتقام ۵۰ روزه
در شب ۲۹ تیر امسال، تعدادی از اشرار ضدانقلاب به یکی از پایگاههای قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) سپاه در شهرستان مریوان بهنام پایگاه «دری» کنار روستای «دری»، حمله کردند و با انفجار زاغه مهمات، تعداد ۱۱ تن از نیروهای سپاه را به شهادت رساندند. در این درگیری تعدادی از تروریستها به هلاکت رسیدند و تعدادی نیز زخمی و متواری شدند. ۱۷ روز بعد در تاریخ ۱۵ مرداد، سرلشکر «محمدعلی جعفری» فرمانده کل سپاه، در خصوص این اقدام تروریستی گفت: «ضربهای که در پاسخ به این حرکت تروریستی میزنیم هموزن این ۱۱ شهید خواهد بود. باید کاری کنیم تا دیگر حضور گستاخانه این تروریستها در کشورمان تکرار نشود». همچنین همچنین در همان روز سردار «محمد پاکپور» فرمانده نیروی زمینی سپاه، خبر از انتقامی کوبنده به ضدانقلاب داد و گفت: «انتقام ما از گروههای تروریستی کوبنده است؛ البته مکان و زمان آن مشخص نیست، ولی تروریستها در هر نقطهای باشند، انتقام خود را از آنها میگیریم». سرانجام در روز ۱۷ شهریور یعنی ۵۰ روز پس از اقدام تروریستی ضدانقلاب در مریوان و ۳۳ روز پس از وعده انتقام فرمانده کل سپاه، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وعده انتقام خود را عملی کرد و پاسخی سخت، کوبنده و گیجکننده را به ضدانقلاب داد. در این روز یگان موشکی نیروی هوافضای سپاه با مشارکت یگان پهپادی نیروی زمینی سپاه، در یک عملیات موفق، محل استقرار و جلسه سران یکی از گروهکهای پلید و جنایتکار و مرکز آموزش تروریستهای وابسته را با ۷ فروند موشک زمین به زمین کوتاه برد، مورد هدف قرار داد.
انتقام ۹ روزه
روز ۳۱ شهریور تروریستهای بزدل در حملهای که به رژه نیروهای مسلح در اهواز انجام دادند، باعث شهادت ۲۵ نفر و مجروحیت نزدیک به ۷۰ نفر از هموطنانمان اعم از زن و کودک و نظامی و غیرنظامی شدند. ۹ روز بعد در بامداد ۹ مهر، ۶ موشک میانبرد و ۷ پهپاد بمبافکن با حمله به مقر سرکردگان این گروهک تروریستی در شرق رود فرات که در فاصله ۵۷۰ کیلومتری از سرزمینمان واقع شده، ضربه مهلک و سنگینی را به سرکردگان حمله تروریستی اهواز و همچنین تجهیزات و ادوات آنها وارد ساختند. در جریان این حمله موشکی و پهپادی، بسیاری از سرکردگان گروهک تروریستی تکفیری که طراحی اقدام تروریستی اهواز را انجام داده بود، به درک واصل شدند.
حال باید منتظر بمانیم و ببینیم انتقامی که سرلشکر جعفری وعده آن را به فاصله تنها یک روز پس از ربایش سربازان در میرجاوه داده، با فاصله چند روز و با چه کیفیتی محقق میشود؟
انتهای پیام/