به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، در ماههای اخیر دشمنان مردم ایران و نظام جمهوری اسلامی از جمله رژیمهای آمریکا و صهیونیستی و سعودی با هدف خام براندازی، تلاشهای مذبوحانهای را برای آسیب رساندن به مردم و نظام ما بکار بستند و کماکان نیز با حربههای گوناگون برای نیل به این هدف شوم دست و پا میزنند؛ از تجهیز گروهکهای تروریستی تا گسیل هجمهها و شایعات رسانهای.
این تلاش احمقانه دشمنان ملت ایران برای براندازی نظام مقتدر برآمده از آرای مردم ایران در شرایطی است که نظام جمهوری اسلامی از جمیع جهات در بالاترین سطح صلابت و اقتدار قرار دارد و با اقتداء و اتکاء به خداوند متعال و همت جوانان انقلابیاش همه توطئههای مستکبرین را خنثی ساخته است.
اقدامات شکست خورده آمریکا برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی
فراموش نکردهایم که آمریکاییها به اعتراف رئیسجمهور دیوانه نمای خود، ۷ تریلیون دلار هزینه کردند تا با گروهکهایی تروریستی نظیر داعش، به مردم و نظام و تمامیت ارضی و استقلال ایران اسلامی آسیب برسانند؛ فراموش نکردهایم وزیر خارجه سابق آمریکا صریحا از برنامهاش برای براندازی نظام جمهوری اسلامی سخن گفت؛ فراموش نکردهایم که آمریکا به همراهی صهیونیستها و سعودیها، سه الی چهار سال کار کرده بودند تا اغتشاشات دیماه ۹۶ را ترتیب دهند.
با وجود موارد فوقالذکر و سیاههای از خدعهها و اقدامات خصمانه دشمنان، نظام جمهوری اسلامی همچنان حرکتی روبه جلو و پیشتازانه دارد و با جهاد جوانان انقلابی، در تمام میادین و عرصهها، بینی شیطان بزرگ و اذنابش را به خاک مالیده است.
جهادهای متعدد جوانان انقلابی
مقام معظم رهبری در بیاناتشان در اجتماع دهها هزار نفری بسیجیان در ورزشگاه آزادی، به تاریخ ۱۲ مهر سال جاری، فرمودند:
«ما در این حدود چهل سال جهادهای متعدّدی داشتهایم؛ در همهی این جهادها جوانها جلو بودهاند، جوانها راهگشا بودهاند، جوانها نوک پیکان بودهاند. در جهاد با طاغوت در دورهی پیش از پیروزی -دورهی مبارزات- در جهاد با تجزیهطلبان در آغاز پیروزی انقلاب که در شرق کشور، در غرب کشور، در شمال کشور تجزیهطلبانی پیدا شدند، در جهاد با این تجزیهطلبان، جلودارِ این حرکت عظیم جوانها بودند؛ در جهاد سازندگی که از رویشهای آغاز انقلاب بود، جوانها جلو بودند و آنها بودند که این حرکت عظیم جهاد سازندگی را شروع کردند؛ در جهاد با تروریسمِ منافق و خائن در اوایل دههی ۶٠، در جهاد با متجاوزین در هشت سال دفاع مقدّس، در جهاد برای ترمیم خرابیهای بعد از جنگ بعد از سال ۶۷، در جهاد فرهنگی در برابر تهاجم فرهنگی سال ۷۰، جوانها بودند که توانستند آن فضای دشوار را به نفع انقلاب و اسلام تغییر بدهند؛ در جهاد علمی از حولوحوش آغاز دههی ۸۰، جوانها بودند که در دانشگاههای مختلف، در پژوهشگاههای مختلف، به ندای مطالبهی پیشرفت علمی لبّیک گفتند و راه علم و فنّاوری را بهصورت جهشی در کشور باز کردند؛ و بالاخره در جهاد با تروریسم تکفیری در دههی ۹۰ در این سالهای اخیر».
بزرگنمایی شبح جنگ توسط دشمنان
اما دشمنان مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران، در شرایطی جنگ اقتصادی را علیه ملت ایران به پیش میبرند که به طور غیرمستقیم و برای تاثیرگذاری بر اذهان افراد ترسو در داخل کشور، مسئله جنگ و تهاجم نظامی را نیز مطرح میکنند؛ این در حالی است که مقام معظم رهبری در بیاناتشان در دیدار اقشار مختلف مردم در تاریخ ۲۲ مرداد سال جاری، صریحا فرمودند: «جنگ نخواهد شد و مذاکره نخواهیم کرد».
حربههای مختلف معاندان
علاوه بر «پخش شایعات و گزارههای کذب و جعلی از طریق اختاپوس شبه رسانهای ضدانقلاب»، «اعمال تحریمهای ظالمانه اقتصادی»، «تجهیز گروهکهای تروریستی برای اقدامات ایذایی کور در ایران»، «اجیر کردن معدود اغتشاشگران» و «بزرگنمایی شبح جنگ»، دشمنان ملت ایران به سرکردگی آمریکا، یک پروژه ضدایرانی دیگر را به پیش میبرند و آن القای به بن بست رسیدن کشور و نظام است. در همین رابطه، مقام معظم رهبری در بیانات شان در اجتماع دهها هزار نفری بسیجیان در ورزشگاه آزادی، به تاریخ ۱۲ مهر سال جاری، فرمودند:
«عیب واقعی بنبست است که بحمدالله نداریم؛ ما بنبست نداریم. عیب واقعی این است که جوان کشور گمان کند که راه حلّی وجود ندارد جز پناه بردن به دشمن؛ این عیب است. بعضی سعی میکنند این را القا کنند به جوانهای ما؛ دشمن این را میخواهد. دشمن میخواهد ملّت ایران را به این نتیجه برساند که بنبست است، راهحل وجود ندارد مگر پناه بردن به آمریکا و زانو زدن در مقابل آمریکا و تسلیم شدن در مقابل آمریکا. من صریحاً اعلام میکنم، من صریحاً اعلام میکنم: کسانی که در داخل کشور این فکر را که مطلوب و محبوب دشمنان است ترویج میکنند، اینها خیانت میکنند؛ این خیانت به کشور است. اینکه ما بر طبق میل دشمن ترویج کنیم که راهی جز پناه بردن به دشمن نداریم، بزرگترین خیانت در حقّ ملّت است. البتّه این اتّفاق نمیافتد، من به حول و قوّهی الهی و با همراهی شما تا جان و توان دارم، نخواهم گذاشت این اتّفاق در کشور بیفتد».
برنامهای مدون برای ۹۰ سالگی انقلاب اسلامی
اما علاوه بر پیروزیهای پیاپی نظام جمهوری اسلامی بر دشمنان قسم خورده خود و خنثی کردن توطئههای این شیاطین در عرصههای مختلف، یکی از مظاهر اقتدار این نظام الهی و مردمی، تدوین برنامه بلندمدت و دورنما برای پنج دهه آتی است. یعنی نظام جمهوری اسلامی برای استمرار حرکت پیشتازانه خود در وجوه مختلف طی ۵۰ سال آینده، برنامه تدوین کرده و این خبری است که قطعا کاخ آرزوهای پوچ دشمنان ملت ایران را ویران خواهد کرد؛ همانها که با تبختر و تفرعن چنین تبلیغ میکردند که نظام جمهوری اسلامی، ۴۰ سالگی خود را نخواهد دید، حالا باید از خواب برخیزند و ببینند که برنامهای مدون برای ۹۰ سالگی انقلاب اسلامی هم تدوین شده است.
برنامهای که چارچوب الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و معرف سیر کلی تحولات مطلوب ایران در عرصه فکر، علم، معنویت و زندگی بسوی تمدن نوین اسلامی ایرانی در نیمقرن آینده است.
فراخوان رهبر معظم انقلاب اسلامی برای تکمیل و ارتقاء «الگوی پایه اسلامی ایرانی پیشرفت»
روز یکشنبه ۲۲ مهرماه، پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، از فراخوان رهبر معظم انقلاب اسلامی برای تکمیل و ارتقاء «الگوی پایه اسلامی ایرانی پیشرفت» خبر داد. سندی که توسط «مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت» تدوین شده در آن اهمّ مبانی و آرمانهای پیشرفت و اُفق مطلوب کشور در پنج دهه آینده ترسیم و تدابیر مؤثر برای دستیابی به آن طراحی شده است.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در این فراخوان، دستگاهها، مراکز علمی، نخبگان و صاحبنظران را به بررسی عمیق ابعاد مختلف سند «الگوی پایه اسلامی ایرانی پیشرفت» و ارائه نظرات مشورتی جهت تکمیل و ارتقای این سند بالادستی فراخواندند.
ایشان همچنین مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را موظف کردند که با مشورت مراجع مندرج در ابلاغ، نظرات و پیشنهادهای تکمیلی را دقیقاً بررسی و بهرهبرداری کند و نسخهی ارتقاء یافته الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را حداکثر ظرف دو سال آینده برای تصویب و ابلاغ ارائه نماید، بهطوریکه از ابتدای قرن پانزده هجری شمسی اجرای این الگو با سرعت مطلوب آغاز و امور کشور بر مدار آن قرار گیرد.
تکالیف دستگاههای مختلف کشور در حوزه «الگوی پایه اسلامی ایرانی پیشرفت»
در ابلاغیه مقام معظم رهبری درخصوص «الگوی پایه اسلامی ایرانی پیشرفت» برای دستگاههایی نظیر «مجمع تشخیص مصلحت نظام»، «مجلس شورای اسلامی»، «دولت»، «شورای عالی امنیت ملی»، «شورای عالی انقلاب فرهنگی»، «شورای عالی فضای مجازی»، «دانشگاهها و حوزههای علمیه»، «صدا و سیما و دستگاههای تبلیغی و اطلاع رسانی رسمی کشور»، تکالیفی تعیین شده و مقرر شده:
۱- مجمع تشخیص مصلحت نظام سند پیوست را بعنوان چارچوب بالادستی سیاستهای کلی مورد ملاحظه قرار دهد و پیشنهادهای تکمیلی برای حصول اطمینان از کفایت آن را در جایگاه یاد شده ارائه کند و پس از ابلاغ نسخه نهایی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، سیاستهای کلی نظام را برای انطباق با الگو بازنگری نماید.
۲- مجلس شورای اسلامی با نگاه ملی به بررسی سند حاضر بپردازد و نکات ضروری برای ارتقای آن را بعنوان سند بالادستی قوانین برنامهای کشور پیشنهاد نماید و تمهیدات لازم را برای تهیه و تصویب طرحها و لوایح برنامهای در چارچوب نسخه نهایی آن مقرر سازد.
۳- دولت فارغ از ملاحظات زودگذر، این سند را از جهت قابلیت اجرا و تحول آفرینی بررسی نماید و پیشنهادهای عملی برای ارتقای آن را ارائه دهد. از ذخیره مدیریتی و کارشناسی دولت در مرکز و استانها برای این منظور استفاده شود.
۴- شورای عالی امنیت ملی، شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی فضای مجازی در حیطه وظایف خود به بررسی و ارائه پیشنهاد نسبت به این نسخه از الگو بپردازند.
۵- دانشگاهها و حوزههای علمیه و صاحبنظران این سند را عمیقاً بررسی نمایند و با ارائه پیشنهادهای مشخص برای ارتقای آن بیش از پیش در ترسیم هدف و مسیر پیشرفت کشور مشارکت جویند.
۶- مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با مشورت مراجع مخاطب در بالا، برنامه زمانی بررسی نسخه حاضر الگو از سوی آنها را تنظیم و نظرات و پیشنهادهای تکمیلی را دریافت و دقیقاً بررسی و بهرهبرداری کند؛ و انشاءالله نسخهی ارتقاء یافته الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را حداکثر ظرف دو سال آینده برای تصویب و ابلاغ ارائه نماید.
۷- پس از آن، برای آماده شدن همهی دستگاههای کشور و کمک عمومی مردم برای اجرای الگو، زمانی اختصاص خواهد یافت، بطوریکه انشاءالله از ابتدای قرن پانزده هجری شمسی اجرای الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی با مقدمات کافی و سرعت مطلوب آغاز شود و امور کشور بر مدار آن قرار گیرد.
۸- صدا و سیما و دستگاههای تبلیغی و اطلاع رسانی رسمی کشور اخبار فعالیتهای یاد شده را منتشر نمایند، البته بررسی و ارتقای نسخه حاضر الگو در مراجع یاد شده متمرکز خواهد بود تا این کار مهم دستخوش مجادلات روزمره نگردد.
برنامهای با ارزشهای بنیادین فرازمانی و فرامکانی برای تسهیل و تسریع پیشرفت
اما «الگوی پایه اسلامی ایرانی پیشرفت» برنامهای است که متضمن ارزشهای بنیادین فرازمانی و فرامکانی جهتدهنده پیشرفت است و تصریح دارد که «در سال ۱۴۴۴ هجری شمسی مردم ایران دیندار، عموماً پیرو قرآن کریم، سنت پیامبر (ص) و اهلبیت (ع) و با سبک زندگی و خانواده اسلامی ایرانی و روحیه جهادی، قانونمدار، پاسدار ارزشها، هویت ملی و میراث انقلاب اسلامی، تربیتیافته به تناسب استعداد و علاقه تا عالیترین مراحل معنوی، علمی و مهارتی و شاغل در حرفه متناسباند و از احساس امنیت، آرامش، آسایش، سلامت و امید زندگی در سطح برتر جهانی برخوردارند».
افق «الگوی پایه اسلامی ایرانی پیشرفت»
همچنین در این برنامه تاکید شده که «تا سال ۱۴۴۴ ایران به پیشتاز در تولید علوم انسانی اسلامی و فرهنگ متعالی در سطح بینالمللی تبدیل شده و در میان پنج کشور پیشرفته جهان در تولید اندیشه، علم و فناوری جای گرفته و از اقتصادی دانشبنیان، خوداتکا و مبتنی بر عقلانیت و معنویت اسلامی برخوردار، و دارای یکی از ده اقتصاد بزرگ دنیا است. تا آن زمان، سلامت محیط زیست و پایداری منابع طبیعی، آب، انرژی و امنیت غذایی با حداقل نابرابری فضایی در کشور فراهم شده؛ کشف منابع، خلق مزیتها و فرصتهای جدید و وفور نعمت برای همگان با رعایت عدالت بین نسلی حاصل شده است. فقر، فساد و تبعیض در کشور ریشهکن گردیده و تکافل عمومی و تأمین اجتماعی جامع و فراگیر و دسترسی آسان همگانی به نظام قضایی عادلانه تأمین شده است».
«الگوی پایه اسلامی ایرانی پیشرفت»،برنامهای که از مبنای خداشناسی، دین شناسی، ارزش شناسی، جامعه شناختی و انسان شناسی متفنی برخوردار است و در آن تصریح شده که «در سال ۱۴۴۴ ایران از نظر سطح کلی پیشرفت و عدالت، در شمار چهار کشور برتر آسیا و هفت کشور برتر دنیا شناخته میشود و دارای ویژگیهای برجسته جامعه اسلامی و خاستگاه تمدن نوین اسلامی ایرانی است. ایران در آن زمان از تداوم رهبری فقیه عادل، شجاع و توانمند و ضمانت کافی برای سیاستها، قوانین و نظامات مبتنی بر اسلام برخوردار است و همچنان با اتکا به آرای عمومی از طریق مشارکت آزادانه مردم در انتخابات به دور از تهدید ثروت و قدرت و با بهرهگیری نظاممند از مشورت جمعی نخبگان اداره میشود و قدرت کامل برای دفاع بازدارنده از عزت، حاکمیت ملی و استقلال، امنیت همهجانبه و تمامیت ارضی خویش را حفظ کرده و عامل اصلی وحدت و اخوت اسلامی، ثبات منطقهای و عدالت و صلح جهانی است».
«مهدی فضائلی» در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به فراخوان ۲۲ مهر رهبر معظم انقلاب اسلامی برای تکمیل و ارتقاء الگوی پایه اسلامی ایرانی پیشرفت در ۵ دهه آینده، اظهار کرد: در آموزههای دینی و همچنین احادیث و روایات شیعه آمده که «به مسائل دنیا به گونهای نگاه کنید که گویی یک حیات ابدی پیش رو دارید».
وی با بیان اینکه تفکر دینی طبیعتا باید با آیندهنگری همراه باشد تا بتواند الگوها و چشماندازهای خودش را برای تحقق آرمانهایی که دارد ترسیم کند، گفت: بر همین اساس رهبر معظم انقلاب اسلامی از حدود ۸ سال قبل مجموعه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را مطرح و جمعی را برای آماده کردن این الگو موظف کردند.
فضائلی افزود: این مجموعه طی چند سال گذشته مشورتهای بسیاری را با تعداد قابل توجهی از اندیشمندان و کارشناسان در حوزههای مختلف انجام داد و مدتی قبل محصول این مطالعات گسترده و مفصل را طی چندین جلد با عنوان «الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت» به رهبر معظم انقلاب اسلامی ارائه داد.
این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: مقام معظم رهبری بعد از مطالعه این الگوها، متن امروز را منتشر کردند و صاحبنظران و مجموعههای حاکمیتی اعم از مجمع تشخیص مصلحت نظام، دولت، شورای عالی انقلاب فرهنگی و ... فراخواندند تا این مجموعه را مطالعه کنند و نظرات تکمیلی خود را برای ارتقای این الگو ارائه دهند.
وی همچنین تاکید کرد: ارائه الگوی پیشرفت ۵ دهه آینده انقلاب اسلامی از سوی مقام معظم رهبری، نشان میدهد که جمهوری اسلامی ایران نه تنها به القائات و فضاسازیهای دشمنان که تلاش میکنند روحیه یاس و ناامیدی و بنبست را وارد جامعه کنند، وقعی نمینهد بلکه در حال ترسیم افق ۵۰ سال آینده خود و فراهم کردن مقدمات آن است.
فضائلی در پایان با بیان اینکه دوستداران انقلاب باید با امید و عزم بسیار بیشتری اهداف خود را برای آینده نظام ترسیم و آنها را اجرا کنند، خاطرنشان کرد: دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران آب در هاون میکوبند و آنها هستند که در بنبست قرار دارند و انشاالله جمهوری اسلامی ایران و علاقمندان به این نظام، در میدان نبردِ ارادهها پیروز خواهند شد.
همچنین محمدمهدی زاهدی در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان با اشاره به «فراخوان رهبر معظم انقلاب درباره الگوی پایه اسلامی - ایرانی پیشرفت» گفت: هرکشوری که سند بالادستی برای توسعه و پیشرفت داشته باشد حتما موفق خواهد بود. البته ممکن است به همه مواردی که طراحی شده است دست نیابد، اما حرکت در این مسیر قطعا موجب شکوفایی میشود.
وی با بیان اینکه الگوی پیشرفت میتواند سرعت پیشرفت در کشور را چند برابر کند، تاکید کرد: فراخوانی که مقام معظم رهبری درباره الگوی پایه اسلامی- ایرانی پیشرفت ارائه کردند از لوازم پیشرفت و توسعه کشور است.
این نماینده مجلس اظهار داشت: میبایست همه متخصصین کشور، دلسوزان انقلاب و نظام ،جامعه نخبگان، دانشگاهها و حوزههای علمیه همه کمک کنند تا اجزای این سند به خوبی طراحی و به نقشه راه شایستهای برای کشور تبدیل شود و دولتمردان و مجلسیها مقید به اجرای آن باشند.
عضو «کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری» مجلس با اشاره به ماموریت مجلس شورای اسلامی برای «تکمیل و ارتقای الگوی پایه اسلامی- ایرانی پیشرفت» گفت: مجلس باید از همه کارهای روزمرهای خود دست بکشد لذا امیدواریم این مطالبه و فراخوان رهبری مجلس را درباره مباحث پیشرفتی کشور فعالتر کند.
وی تاکید کرد: قطعا مجلس هم پیشنهاداتی درباره ارتقا الگوی پایه اسلامی ایرانی پیشرفت خواهد داشت.
انتهای پیام/