دفاع تمام قد رحیم‌پور ازغدی از تجمع فیضیه؛ آثارش بعد مشخص می‌شود

دفاع تمام قد رحیم‌پور ازغدی از تجمع فیضیه؛ آثارش بعد مشخص می‌شود

جای فقه فضای مجازی خالی است

سیاست > احزاب و شخصیت‌ها - حوزه نیوز نوشت: رحیم‌پورازغدی گفت: نشست فیضیه قم در مردادماه 97، یک نقطه عطف دیگر با حضور هزاران طلبه در دفاع از عدالت اقتصادی و مبارزه با فساد بود و ان‌شاءالله آثار خود را در آینده خواهد داشت. فیضیه از خرداد 42 تا امروز، نماد انقلاب اسلامی و خط امام خمینی است. این نهضت که نهضت تقویت حوزه و مرجعیت است، ادامه خواهد یافت.

حسن‌ رحیم پورازغدی در پنجمين نشست بصيرتي سياسي «اولي الابصار» با موضوع «روحانيت و انقلاب اسلامي در موقعيت كنوني» در جمع مدیران و معاونان مدارس علمیه مشهد به نقش حوزه های علمیه در عرصه نظام‌سازی اشاره کرد و گفت: در دوران دفاع مقدس دو نوع طلبه داشتیم؛ عده‌ای كه اهل جبهه نبوده و صرفاً به زندگي خود مشغول بودند و آنان كه در صحنه جنگ حضور داشتند و در واقع هم اهل علم و هم اهل عمل بودند.
وی به تفاوت افراد در زمینه بصیرت و آگاهی در هر دوره زمانی اشاره و خاطر نشان کرد: تاریخ ایران می‌تواند به اعدام، تبعید، شکنجه و زندانی شدن حوزویانی که قبل از انقلاب و سپس در جبهه‌هاي دفاع مقدس برای اقامه قسط و عدل جنگیدند، شهادت دهد. عده‌ای جان خود را فدا مي‌كردند، در حالی که گروهي هم نه در مبارزات انقلاب و نه در هيچ عملياتي در جبهه‌ها حاضر نشدند و الآن مدّعي هستند.


رحیم پور ازغدی به خطر نفوذ در حوزه که امام خمینی(ره) بارها نسبت به حوزه‌های علمیه هشدار دادند، اشاره کرد و افزود: امروز خطری که حوزه های علمیه را تهدید می کند، ضعف استدلالي متوليان فقه و نظام‌سازي است كه باعث تن دادن به حاكميت مؤلفه‌هاي سكولاريزم در قالب حكومت ديني مي‌شود. در واقع، وقتي دروس خارج فقه از صحنه نهادهاي عرصه عمومي غائب باشند و در مسائل تكراري فقه عبادي و فردي محدود شوند اين عملاً به معناي همدستي ناآگاهانه با سكولاريزم است.
رحیم پورازغدی افزود: امروز جای ده‌ها کرسی درس خارج فقه در موضوعاتی همچون تعلیم و تربیت، احکام جديد قضا، فقه رسانه، فقه فضای مجازی، فقه بانکداری، فقه روابط بین الملل، فقه شهرسازی، معماری، سینما و... خالی است و اين خلاء با نظامات غربي در حال پُر شدن است.
رحیم پور ازغدی گفت: متاسفانه بخشي از اتفاقاتی که در عرصه اقتصادی مانند موسسات مالی اعتباری، کلاهبرداری‌ها و فساد مالی روی داد، به لحاظ عملي، محصول ناكارآمدي دولت و به لحاظ نظري، حاصل کم توجهی به فقه حکومتی بود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه خطاب به حاضران گفت: یک جریان به مبانی مرجعیت در حوزه‌های علمیه حمله می‌کند و مدل خشن آن در دوران رضاخانی اتفاق افتاد که حوزه‌های علمیه را تعطیل مي‌کرد و مدل نرم آن، جریان روشنفکری غربگرا بوده است كه با اصل حوزه، مشکل دارد و می‌خواهد مرجعیت، فقیه و آخوند نباشند.

وی افزود: نشست فيضيه قم در مردادماه 97، يك نقطه عطف ديگر با حضور هزاران طلبه در دفاع از عدالت اقتصادي و مبارزه با فساد بود و ان‌شاءالله آثار خود را در آينده خواهد داشت. فيضيه از خرداد 42 تا امروز، نماد انقلاب اسلامي و خط امام خميني است. اين نهضت كه نهضت تقويت حوزه و مرجعيت است، ادامه خواهد يافت.

رحیم پورازغدی در پایان گفت: لُبّ پيام فيضيه، ضرورت اجراء وصيتنامه امام خميني در باب اصلاح و تكامل حوزه‌ها جهت حفظ و اصلاح نهادهاي جمهوري اسلامي و مبارزه با سكولاريزم در حاكميت بود. حوزه مشهد و قم، جلوداران اين نهضت خواهند بود.

23216

برچسب ها :

ازغدی فیضیه آثارش

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.