ثبت‌نام 5200 نفر در فراخوان دوم شناسایی برای جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی؛ عباس ابراهیمی، معاون نخبگان و سرآمدان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به مشکلات و چالش‌های موجود در بخش اشتغال، اظهار کرد: مشکل عدم اشتغال تخصصی مستعدان یکی از چالش‌های فضای نخبگانی کشور است و به همین دلیل بنیاد ملی نخبگان در سال جاری تلاش دارد نه تنها از طرق مختلف این مشکل را کاهش دهد بلکه آنان را برای رسیدن به اشتغال مؤثر حمایت کند تا این افراد ضمن قرارگیری در جایگاه شغلی مرتبط، بتوانند اثرگذاری بهینه در جامعه داشته باشند.

ابراهیمی یادآور شد: هدف از اشتغال نخبگانی، تنها اشتغال نیست بلکه اثرگذاری این افراد است. به همین منظور در اسفندماه سال گذشته، دولت آئین‌نامه جذب و به کارگیری نخبگان در دستگاه‌های اجرایی را به تصویب رساند تا این مصوبه با همکاری بنیاد ملی نخبگان و سازمان امور اداری و استخدامی اجرایی شود.

معاون نخبگان و سرآمدان بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: همچنین شیوه‌نامه شناسایی مربوط به آیین‌نامه جذب در خردادماه سال جاری تصویب و ابلاغ شده و دستگاه‌های اجرایی مکلف شدند که براساس این شیوه‌نامه و شناسایی نخبگان که توسط بنیاد ملی نخبگان انجام می‌شود، جذب نخبگان را در دستور کار خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان در فراخوان اول 2200 نفر متقاضی جذب در دستگاه‌های اجرایی را داشته، گفت: از این تعداد 55 درصد در مقطع دکتری، 35 درصد مقطع کارشناسی ارشد و نزدیک به 10 درصد نیز در مقطع کارشناسی بودند و از میان متقاضیان فراخوان اول حدود 40 درصد شرایط استعدادی لازم را جهت معرفی به سازمان اداری و استخدامی دارا بودند.

ابراهیمی با اشاره به ثبت‌نام 5200 نفر در فراخوان دوم نیز تصریح کرد: در فراخوان دوم شناسایی برای جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از میان 5200 متقاضی شناسایی برای آیین‌نامه جذب، 2300 نفر شرایط اولیه را دارا بوده و پرونده ایشان در کارگروه شناسایی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

معاون نخبگان و سرآمدان بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه اصلی‌‌ترین کانون ارزیابی که با بنیاد ملی نخبگان همکاری می‌کند کانون ارزیابی ارتش است، افزود: در مرحله اول پرونده متقاضیان جذب در دستگاه‌های اجرایی بررسی شد و افرادی که شرایط اولیه را داشتند به کانون‌های ارزیابی معرفی شدند و روند بررسی افراد متقاضی در مرحله دوم نیز در دست بررسی است و همانند فرایند مرحله اول افراد در گروه‌های 200 نفره بعد از ارزیابی به سازمان اداری و استخدامی کشور معرفی می‌شوند که فرایند جذب آنها در دستگاه‌ها آغاز شود.

وی همچنین از تدوین شیوه‌نامه نگهداشت نخبگان با همکاری سازمان اداری و استخدامی خبر داد و گفت: این شیوه‌نامه حاوی مسیر شغلی است و معیاری برای استمرار شرایط بهره‌مندی از تسهیلات آیین‌نامه است که به‌زودی تدوین و به دستگاه‌ها ابلاغ می‌شود.

ابراهیمی با بیان اینکه دامنه معرفی مستعدان و نخبگان برای جذب، وزارتخانه‌ها، مؤسسات دولتی و شرکت‌های عمومی غیردولتی هستند، خاطرنشان کرد: سازمان اداری و استخدامی براساس نیاز دستگاه‌ها برای جذب،‌ افراد را به دستگاه‌ها معرفی خواهد کرد.

انتهای پیام/

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.