درخواست حقوقدانان و فعالان بین المللی از اتحادیه اروپا برای تحریم رژیم آل خلیفه

حقوقدانان، مسئولان بین المللی و فعالان از دولت‌های غربی خواستند اقداماتی را برای علیه مقامات رژیم آل خلیفه بحرین به دلیل نقض حقوق بشر اتخاذ کنند.

به گزارش خبرآنی، به نقل از روزنامه فرامنطقه ای القدس العربی، حقوقدانان و فعالان در همایش مرکز اروپایی حقوق و دموکراسی برای بررسی پیش نویس قانونی برای تحریم جانیان بحرینی از سوی اتحادیه اروپا مثل قانون ماگنیتسکی شرکت کردند.

یکی از وکلای حاضر در این همایش گفت: ما شاهد شکست کاملی در تحقیقات درباره شکنجه و قتل فراقانونی زندانیان در بحرین هستیم. عدم مجازات مسئولان دولتی در بحرین در افزایش سیطره خاندان حاکم و حکومتشان بر مردم نقش دارد.

مایکل بولاک، از دیگر وکلای حاضر در همایش گفت: سامانه‌های تحریم های اتحادیه اروپا گسترده تر از تحریم‌های انگلیس هستند و هر ممنوعیت سفری در سرتاسر اتحادیه اروپا خواهد بود. این تحریم‌ها کارآمدتر هستند.

وی از مقامات انگلیس دولت‌های غربی به دلیل عدم اتخاذ مواضع جدی در قبال منامه انتقاد کرد.

همچنین حسن مشیمع، فعال بحرینی و پسر رهبر مخالفان سیاسی گفت: متأسفانه دولت انگلیس همچنان  موضع جانبدارانه‌ای را از نظام آل خلیفه دارد.

مارک جونز، دانشیار دانشگاه حمد بن خلیفه گفت: از ۲۰۱۱ شاهد وخامت سرکوب سیاسی در بحرین هستیم چراکه نظام آل خلیفه توانسته مرتکب انواع نقض‌ها بشود بدون اینکه مجازات شود. اگر تحریم‌ها تصویب شود خبرنگاران در بحرین باید اسامی تعداد بیشتری از مسئولان عالیرتبه را که باید تحریم شوند ذکر کنند همین مسئله باعث می‌شود تا نظام بحرین نتواند از رسانه‌های غربی برای خوب جلوه دادن وجهه خود استفاده کند.

نهادهای حقوقی نگرانی خود را نسبت به ادامه احضار ده‌ها تن به دلیل شرکت در تشییع جنازه حسین برکات که به دلیل کرونا در زندان فوت کرد ابراز و مخالفت خود را با ادعاهای وارد شده در بیانیه وزارت کشور بحرین که گفته بود این تجمع غیرقانونی بوده اعلام کردند.

تیم سازمان ملل اعلام کردند که محاکمه حسین عادلانه نبود بلکه شاهد نقض‌های بسیار سنگین بود.

حسین عبدالله، مدیر اجرایی سازمان "آمریکایی‌ها برای دموکراسی و حقوق بشر" در بحرین گفت: کمیته بازداشت ظالمانه در سازمان ملل از دو سال پیش اعلام کرد که اعتراف‌های حسین تحت شکنجه گرفته شده است.

حسین برکات سال ۲۰۱۴ به اتهام به آتش کشیدن یک خودرو در شهر حمد و انفجار لوله  گاز به ۱۵ سال حبس محکوم شد. وی در زندان مرکزی جو تحت شکنجه و بدرفتاری قرار گرفت.

حسین عبدالله گفت: بحرین شاهد انقلاب سیاسی و نقض‌های حقوقی و بی ثباتی سیاسی و اقتصادی از حدود ۱۰ سال پیش است. مردم بحرین از زمانی که پادشاه کنونی بر تخت نشسته دچار تنگنا و مشکل هستند. مردم خواهان دموکراسی و احترام به حقوق بشر هستند. اگر بر مقامات بحرینی فشار وارد نشود و حمایت انگلیس و آمریکا ادامه یابد حسین برکات آخرین قربانی نخواهد بود.

انتهای پیام

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.